Makkelijk Manifesteren

wet-van-de-aantrekkingskracht-coaching-arnhem

Hoeveel geluk, liefde en plezier je ervaart, heb je grotendeels zelf in de hand. Het is mogelijk je gewenste leven te creëren door je manier van denken te veranderen.

Gedachten zijn onvoorspelbaar krachtig als ze gecombineerd worden met een concreet doel, doorzettingsvermogen en een vurig verlangen.

Als je het zweverige en mystieke van de Wet van de Aantrekkingskracht wegneemt, blijft er een waarheid over die wordt onderbouwd door de meest recente ontdekkingen in de neurowetenschappen en evidence based gedragspsychologie.

In dit coachingstraject ga je er alles over leren. Je gaat ervaren dat manifesteren niet moeilijk is.

 

 

Wat is de Wet van de Aantrekking?

Waar spiritualiteit vroeger nog in het hokje ‘zweverig’ zat is het inmiddels steeds gangbaarder. Beroemdheden als Oprah Winfrey, Will Smith, Jim Carrey en vele anderen geven aan zoveel te hebben kunnen bereiken in hun leven, doordat zij de wet van de aantrekkingskracht hebben ontdekt en zijn gaan toepassen.

In dit programma leer ik jou hoe de wet van aantrekkingskracht werkt en gaan we samen aan de slag om jouw ideale leven te creëren. We gaan de wet voor jou laten werken en stemmen af op jouw leven.

We kijken waar je vandaan komt, hoe je huidige leven eruit ziet en waar je naartoe wilt. Overtuigingen en patronen die je beperken om je doelen te behalen worden opgespoord en getransformeerd.

Het programma is concreet, praktisch en wordt volledig op jouw situatie afgestemd.

 Je zult gaan merken dat er zoveel meer mogelijk is dan je tot nu toe hebt gedacht, zowel zakelijk als privé

Als je weet hoe de wet van aantrekkingskracht precies werkt én hoe je deze voor je kunt laten werken, dan leef jij moeiteloos in overvloed en komen de juiste dingen altijd op de juiste plaats en op het juiste moment.

Tijdens de sessies ga je werken aan de hand van opdrachten, waar je ook thuis mee aan de slag gaat. Tussen de sessies door zul je gemiddeld een half uur per dag vrij moeten maken om aan het programma te werken. Het vraagt commitment en discipline, maar omdat je aan je eigen positieve ontwikkeling werkt brengt het je vooral plezier!

 Je zult zien dat al gedurende het programma je mindset een positieve shift maakt die je niet voor mogelijk had gehouden en dat mooie resultaten zichtbaar worden.

 

 

 

Voor wie is dit programma geschikt?

Dit programma is geschikt voor iedereen die meer uit het leven wil halen. Voor mensen die nieuwe stappen willen zetten, maar niet zo goed weten waar te beginnen. Voor mensen die meer succes willen in hun werk of een bedrijf willen gaan starten. Voor degenen die met minder moeite meer resultaat van hun werk willen ervaren.Voor iedereen die meer positiviteit in zijn of haar leven wil gaan ervaren. 

Maar ook gewoon omdat je geïnteresseerd bent in de Wet van Aantrekking en ermee wilt leren werken! Dit programma is een cadeautje voor jezelf waar je je hele verdere leven profijt van hebt! De investering die je doet zal zich dubbel aan je terugbetalen.

 

Waarom dit traject volgen bij CO Coaching?

De afgelopen 10 jaar ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht. Naast bestuderen ben ik de wet ook echt gaan doorleven. Door het te gaan toepassen in mijn dagelijkse leven zag ik hoe het werkt en wat het voor je kan betekenen, maar ook hoe lastig het kan zijn. Manifesteren is fantastisch, maar wat kunnen belemmerende overtuigingen en onbewuste processen in de weg zitten!  Als coach ben ik in staat om dit te doorzien en kan ik ondersteunen bij het ombuigen hiervan. Ik ben er zo enthousiast over geworden dat ik het iedereen gun hiermee in aanraking te komen! Dit heeft mij doen besluiten hierin ook anderen te gaan begeleiden!

 

Wat heb je na afloop van het traject bereikt?

  • Je hebt veel kennis over de Wet van de Aantrekkingskracht en weet deze op een dieper level toe te passen.
  • Je weet wat je wilt in het leven, je hebt scherp wat je wilt manifesteren, je hebt je dromen helder in het vizier. Je hebt ze omgezet in doelen.
  • Je bent je bewust van de belemmerende overtuigingen en blokkades die je tegenhouden om je doelen te behalen.
  • Je leert technieken waarmee je angsten, overtuigingen en blokkades los kunt laten die het manifesteren van jouw volgende stap in de weg staan.
  • Je hebt helder welke stappen je NU kunt nemen.
  • Je bepaalt concrete acties om je doelen te bereiken. Je dromen zijn haalbare doelen geworden.
  • Je ervaart meer positiviteit in je leven en weet hoe je negativiteit kunt ombuigen.
  • Je weet voor de rest van je leven hoe je de Wet van de Aantrekkingskracht in jouw voordeel kunt gaan inzetten.