Makkelijk Manifesteren

wet-van-de-aantrekkingskracht-coaching-arnhem

Hoeveel geluk, liefde en plezier je ervaart, heb je grotendeels zelf in de hand. Het is mogelijk je gewenste leven te creëren door je manier van denken te veranderen.

Gedachten zijn onvoorspelbaar krachtig als ze gecombineerd worden met een concreet doel, doorzettingsvermogen en een vurig verlangen.

Mocht je tot nu toe gedacht hebben dat het leven iets is dat je overkomt, dan zul je versteld staan welke positieve invloed je zelf kunt uitoefenen en hoe je meer uit je leven kan halen als je gaat leren bewust te manifesteren.

Dit programma zit vol praktische tools die jou helpen meer positiviteit in je leven te brengen waardoor je geluksgevoel vergroot. Het geeft handvatten om te breken met slechte gewoontes. Je gaat het heft in handen nemen van je eigen leven en zet de eerste stappen naar een gezonder en gelukkiger leven.

Wat is Manifesteren?

Manifesteren betekent letterlijk ‘zich openbaren’. Het wil zeggen dat je met wat je denkt, zegt, doet en voelt, jouw eigen werkelijkheid creëert. Het is het tastbaar worden van verlangens, gedachten en wensen die je hebt.

We manifesteren de hele dag door, maar zijn ons daar niet altijd van bewust. Manifesteren is geen trucje dat je even kunt toepassen. Het is een vaardigheid die je jezelf kunt aanleren en waar je beter in kunt worden. Het vraagt van je om jezelf op een dieper niveau te willen leren kennen. Het vraagt moed, geduld en vasthoudendheid om veranderingen in je leven aan te gaan.

Besef wat er kan gebeuren als je meer focus en aandacht gaat brengen naar wat jij diep in je hart altijd al hebt gewild. Zijn we niet allemaal op zoek naar een leven met meer zingeving, positiviteit en gelukservaringen?

We gaan kijken waar je vandaan komt, hoe je huidige leven eruit ziet en waar je naartoe wilt. Overtuigingen en patronen die je beperken om je doelen te behalen worden opgespoord en getransformeerd. Het programma is concreet, praktisch en wordt volledig op jouw situatie afgestemd.

Tijdens de sessies ga je werken aan de hand van opdrachten, waar je ook thuis mee aan de slag gaat. Tussen de sessies door zul je gemiddeld een half uur per dag vrij moeten maken om aan het programma te werken. Het vraagt commitment en discipline, maar omdat je aan je eigen positieve ontwikkeling werkt brengt het je vooral plezier!

Je zult zien dat al gedurende het programma je mindset een positieve shift maakt die je niet voor mogelijk had gehouden en dat mooie resultaten zichtbaar worden.

 

 

Voor wie is dit programma geschikt? 

Dit programma is geschikt voor iedereen die meer uit het leven wil halen.  Heb jij het gevoel dat er meer uit het leven te halen valt? Voel je dat je een verandering wilt, bruist er ergens diep in jou iets dat tot leven wil komen, maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Wil je met minder moeite meer resultaat ervaren. Wil je meer positiviteit in je leven en ben je klaar met het mopperen, klagen en doemdenken. Ben je eraan toe verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven?  

Dan ligt hier een kans! Dit programma is een cadeautje voor jezelf waar je je hele verdere leven profijt van hebt! De investering die je doet zal zich dubbel aan je terugbetalen.  

Waarom dit traject volgen bij CO Coaching 

De ervaring leert dat het goed is om ondersteuning te krijgen bij het leren manifesteren. In het coachingstraject ga ik samen op zoek naar jouw belemmerende overtuigingen en hardnekkige patronen, die tot nu toe gemaakt hebben dat veranderingen moeizaam waren. Ik help je inzicht krijgen in wie je bent, wat je blokkades zijn en hoe je deze los kunt laten. Ik houd je een spiegel voor en zorg dat er continuïteit is in het oefenen van de vaardigheden. 

Wat heb je na afloop van het traject bereikt?

  • Je bent je bewust van de belemmerende overtuigingen en blokkades die je tegenhouden om je doelen te behalen.
  • Je leert technieken waarmee je angsten, overtuigingen en blokkades los kunt laten die het manifesteren van jouw volgende stap in de weg staan.
  • Je hebt helder welke stappen je NU kunt nemen.
  • Je bepaalt concrete acties om je doelen te bereiken. Je dromen zijn haalbare doelen geworden.
  • Je ervaart meer positiviteit in je leven en weet hoe je negativiteit kunt ombuigen.
  • Je hebt kennis over manifesteren en kun de theorie moeiteloos in de praktijk toepassen.
  • Je weet voor de rest van je leven hoe je het manifesteren in jouw voordeel kunt gaan inzetten.