TWEEDAAGSE WORKSHOP

van Verlangen naar Actie

workshop-manifesteren-nijmegen

Voor wie?

Voor iedereen die van verlangen naar actie wil overgaan!

Heb jij het gevoel dat er meer uit het leven te halen valt? Voel je dat je een verandering wilt, maar weet je niet goed wat en hoe? Bruist er ergens diep in jou iets dat tot leven wil komen, maar merk je dat je niet tot actie komt?

Staat de groei van je bedrijf stil, ben je niet meer tevreden in je huidige baan of staat je persoonlijke ontwikkeling op een laag pitje? Weet of voel je dat er onbewuste krachten aan het werk zijn waardoor je niet verder komt?

Dan is de exclusieve tweedaagse training ‘Van Verlangen naar Actie’ écht op jouw lijf geschreven!

In deze live training gaan wij je laten zien dat je alles kunt hebben en doen wat jij wilt, zolang je maar in staat bent om het te gaan geloven. 

Hóe je het kunt gaan geloven gaan we je laten ervaren aan de hand van wetenschappelijke inzichten uit de neurowetenschappen en de kwantumfysica. We leren je alles over de wet van aantrekking en manifesteren. Geven je tools om je belemmerende overtuigingen om te zetten in mogelijkheden. Blokkades zullen zichtbaar worden en worden opgeheven of getransformeerd. Hierdoor komt er ruimte om met je verlangen aan de slag te gaan vanuit “inspired action”.

Het unieke aan deze training ‘Van Verlangen naar Actie’ is dat iedere deelnemer de kans krijgt om haar/zijn verlangen/doel of blokkade systemisch te gaan opstellen o.l.v. Chantal Uphoff, systemisch coach.

Het doel van een opstelling is onbewuste dynamieken inzichtelijk te krijgen die jou nu op je plaats houden. De opstelling maakt patronen zichtbaar, heft blokkades op en heeft vaak een duurzaam effect, omdat het op een onbewust niveau verder werkt.

 

Wie zijn wij?

Chantal Uphoff (rechts) is systemisch coach met een open en nieuwsgierige blik naar de ander. Ze is altijd op zoek naar mogelijkheden en kansen.

Carin Oostendorp (links) is een ervaren coach met expertise op het gebied van manifestatie en de wet van de aantrekkingskracht.

carin-oostendorp-chantal-uphoff

Praktische informatie

De training wordt gegeven op twee zaterdagen: 14 mei en  18 juni van 9.30 tot 16.00 uur.

Plaats: Stationsstraat 21 te Oosterhout.

Tussen de middag is er een heerlijke vegetarische lunch.

Omdat we iedereen de individuele ondersteuning willen geven die nodig is om echt tot resultaat te komen werken we met een kleine groep deelnemers.

 

Wat gaan we doen?

Dag 1. “Als alles mogelijk is”

Je leert alles over de Wet van Aantrekking, hoe je écht kan manifesteren, en de werking van je brein. Je leert je verlangen nog beter kennen, je gaat ervaren hoe het is je energiefrequentie te verhogen en leert negatieve gedachtenpatronen te deleten en om te buigen.

Je neemt niet alleen maar kennis tot je maar gaat ook echt voelen en beleven wat het betekent je verlangen werkelijkheid te laten worden. Uit je hoofd, in je lijf en naar je hart!

We garanderen je dat je in een high vibe en met veel inzichten en oefeningen naar huis gaat!

 

Dag 2. “Opstelling en jouw verhaal”

Een maand later komen we weer bij elkaar. Je hebt het geleerde inmiddels in de praktijk gebracht, de eerste stappen al gezet en al enige momenten van synchroniciteit ervaren. Eerste ervaringen worden gedeeld en we gaan dieper de materie in!

Je krijgt achtergrondinformatie over systemisch werken. Iedere deelnemer krijgt haar/zijn eigen opstelling krijgen en voor degene die willen is er ruimte om op de “Hot Seat“ plaats te nemen. Je hebt de mogelijkheid om 1 op 1 in de groep gecoacht te worden door Chantal of Carin. En wederom sluiten we af in een high vibe!

Wat krijg je?

  • Twee dagen intensieve begeleiding van twee ervaren coaches
  • Een systemische opstelling
  • Een EFT-sessie (Emotional Freedom Techniques)
  • Een werkboek met theorie en opdrachten
  • Een heerlijke vegetarische lunch
  • De mogelijkheid om tussen de twee trainingsdagen door contact te hebben met trainers en groepsgenoten via WhatsApp

Jouw investering

Totale kosten: €355,-  incl. btw.

Mogelijkheid van betaling in tweemaandelijkse termijn:€185,- incl. btw per maand.

Ben jij er bij? Meld je dan snel aan via de link onderaan deze pagina, want vol is vol!

Ben je geinteresseerd, maar niet beschikbaar op deze data? Schrijf je dan hier in voor de wachtlijst, dan ben je als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe data bekend zijn!