Lichter Leven Traject

lichter-leven-co-coaching

Voel jij wel eens bij je zelf dat het allemaal wat minder zwaar mag zijn? Zou je minder stress en spanning willen en minder het gevoel willen hebben dat je geleefd wordt? Minder bezig willen zijn met de mening van anderen? Zou jij helemaal authentiek willen zijn, dwz volledig jezelf zijn zonder onzekerheid, en angsten en niet bezig met wat anderen van je denken? Ben je op zoek naar meer zingeving en passie in je leven?  Wil je meer tot je recht komen en weer ontdekken wie je in de kern bent en wat je echt gelukkig maakt?

Het Lichter Leven programma kan je helpen je weer vrijer, gelukkiger en lichter te laten voelen.

Lichter Leven Programma

Je kent ze vast wel, mensen die helemaal zichzelf lijken te zijn, die spontaan de juiste dingen zeggen en doen. Mensen die openlijk genieten van het leven. Hun hart volgen en hun passie beoefenen.

Betrap je jezelf erop dat je daar met jaloezie naar kijkt en je afvraagt: “Hoe doen ze dat toch? Waarom lukt mij het niet om echt mezelf te zijn? Waarom ben ik zoveel bezig met de mening van anderen en hoe ik overkom?” Dan is dit het Lichter Leven Programma mogelijk iets voor jou!

Het Lichter Leven programma is een volledig programma dat is gebaseerd op Robert Bridgeman’s boek Start vandaag met Lichter Leven. 

Dit programma helpt je in balans te komen op fysiek ( lichaam), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten) en spiritueel (passie) vlak.

Het programma bestaat uit veel verschillende oefeningen uit verschillende moderne en traditionele methoden, waaronder NLP, Reiki, EFT, de Wim Hof methode, Yoga en diverse meditatievormen.

Je leert je volledige potentieel te benutten en ontdekt wat voor jou de belangrijkste kernwaarden zijn in het leven. Je leert weer verbinding te maken met wie je werkelijk bent, zonder je conditioneringen, overtuigingen en ervaringen uit het verleden.

Het traject is opgebouwd uit 10 sessies van gemiddeld 1,5 uur, 1 x per twee/drie weken om de oefeningen en inzichten in je leven te kunnen integreren.

Tussen de sessies door pas je het geleerde meteen toe.  Je ontvangt een werkboek oefeningen en ondersteunend materiaal voor thuis.

Aan het eind van de training heb je het lichter leven gedachtegoed geïntegreerd in je dagelijks leven en weet je beter wie je bent, wat je wilt en waar je naartoe wilt in het leven.

Er is tijdens de sessies uiteraard veel ruimte voor jouw persoonlijke situatie.

 

Voor wie is dit programma geschikt?

Voor iedereen van jong tot oud die het beste uit zichzelf wil halen en wil gaan voor de mooiste versie van zichzelf.

Voor mensen die op zoek zijn naar hun passie en drijfveren. Die uit de sleur willen stappen, zichzelf echt willen leren kennen, bewuster willen leven en een meer waarde gedreven leven willen gaan leiden. Die willen ontdekken wie ze werkelijk zijn en hun werkelijk potentieel willen aanboren.

Wat heb je na afloop van het traject bereikt?

  • Je kent de kracht van positief denken
  • Je voelt je krachtiger
  • Je herkent je beperkende overtuigingen en kunt ze ombuigen
  • Je zelfbeeld heeft zich positief ontwikkeld
  • Je kunt beter omgaan met tegenslag en problemen
  • Je snapt de werking van je brein
  • Je bent energieker en fitter
  • Je kunt meer genieten en in het nu leven
  • Je hebt leren mediteren

 

Waarom dit traject volgen bij CO Coaching?

Ik heb het Lichter Leven programma ook zelf gevolgd. Het is een voorwaarde om het programma te mogen coachen. Ik begrijp dus welke stappen jij gaat doorlopen, wat je tegen gaat komen en kan je daar vanuit mijn eigen ervaring goed in begeleiden.

Het vraagt van jou discipline, doorzettingsvermogen en motivatie om je levensstijl aan te passen. De ervaring leert dat klanten het prettig vinden dat herkend wordt waar ze doorheen moeten en deze ervaring graag willen delen.